MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wlej masę jajeczną do gotującego się mleka, jednocześnie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy krem budyniowy do ciast – jest idealnie gładki za każdym razem. Poznaj sprawdzony przepis na pyszny krem do tortów i deserów

Krem budyniowy. Krok 5

Wlej masę jajeczną do gotującego się mleka, jednocześnie cały czas mieszając. Ustaw mały ogień i delikatnie mieszaj. Masa stopniowo będzie robić się coraz gęstsza. Nie przejmuj się jeśli jeszcze nie będzie idealnie gładka.

Zobacz również

Maciej Jaworek, Piotr Świst, Egon Müller... Co za spotkanie byłych gwiazd żużla!

Maciej Jaworek, Piotr Świst, Egon Müller... Co za spotkanie byłych gwiazd żużla!

Tłumy ludzi podziwiały najpiękniejsze okazy koni hodowlanych w Skaryszewie [ZDJĘCIA]

Tłumy ludzi podziwiały najpiękniejsze okazy koni hodowlanych w Skaryszewie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora